Дизайн кальянної в сучасному стилі

Дизайн кальянної в сучасному стилі

Всі давно звикли, що традиційний дизайн кальянної включає низькі м'які дивани, розмаїтість драпірувань, позолоту, напівдорогоцінне каміння та матеріали в декорі, а також східні малюнки та мотиви в оформленні. Але для таких закладів не менш стильно та ефектно виглядає оформлення у сучасному стилі – статистика студії Іоносфері свідчить, що близько 40% замовників обирають таке оздоблення для своїх кальянних.



Успішні ідеї для кальянної інтер'єру



Світова практика свідчить, що вдале та затребуване оформлення кальянної можна зробити майже у будь-якому сучасному стилі та кольоровому рішенні. Але деякі варіанти успішніші і популярніші, ніж інші:



1. Мінімалізм. Наразі все більше світових експертів схиляються до мінімалістичних оформлень для будь-яких функціональних приміщень в тому числі у дизайні кальянної https://ionosfera.org/uk/dizayn-kalyannoy.html. Мінімалізм однаково стильно має вигляд і для житлових кімнат, і для комерційних закладів. Основна фішка стилю полягає в мінімізації декору за максимальної функціональності кожної деталі. Тобто, такий кальянний інтер'єр має на увазі добротні меблі простих форм, світлу колірну гаму для стін і продумане і комфортне зонування простору.



2. Лофт. Стиль лофт вигідно виглядає у приміщеннях великого розміру: колишніх промислових та заводських складах, мансардах та ін., однак і для маленьких кімнат можна використовувати його окремі прийоми та деталі. Наприклад, для такої обробки характерне використання натуральних матеріалів, поверхнева обробка стін, відкрите розміщення комунікацій, панорамні вікна, а також прості добротні меблі та класична світла палітра кольорів з самотніми вкрапленнями яскравих акцентів.



3. Неокласицизм. Цей кальянний дизайн використовує основні принципи класичного стилю з легкими додаваннями античної урочистості. У компанії Ionosfera радять звернути увагу на строгі форми з чіткою геометрією, непомітну кольорову гаму, що базується на бежевих, сірих або кремових тонах, а також на велику кількість світла та дзеркал. Як декор підійдуть характерні античні елементи, сповнені шляхетності, але без зайвої химерності.



Оформляючи, інтер'єр кальянної, важливо приділити пильну увагу вимогам безпеки. Крім використання вогнетривких матеріалів та оздоблень, рекомендується виділити окрему кімнату для розпалювання кальянів, а також встановити потужну сучасну витяжку.

4-10-2022, 19:20 / Комментарии (0)
05
(0 гол.)
22+1=
» » Дизайн кальянної в сучасному стилі
Навигация
По продуктам


Bufet.net © 2015-2020 / Контакты Разработка Студия «Шаманим»
Лого